Diari Hartanah

EJEN HARTANAH BERDAFTAR (REN12353)

Saya Fahmy, Ejen Hartanah Anda.

Saya Fahmy, Ejen Hartanah (REN 12353) daripada AZMI & CO (ESTATE AGENCY) SDN BHD, sedia membantu anda.

Saya Fahmy, Perunding Hartanah Anda.

Saya Fahmy, Perunding Hartanah (REN 12353) dari AZMI & CO (ESTATE AGENCY) SDN BHD, sedia membantu anda.

PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN 12353)

“Saya komited dalam memberikan layanan dan perhatian kepada anda. Saya mempunyai pengalaman membantu ramai pemilik dan pembeli hartanah dalam urusan jual beli.”

Ahmad Fahmy Ridzwan

Head of Business Development & Finance

Saya Fahmy, Ejen Hartanah (REN 12353) daripada  AZMI & CO (ESTATE AGENCY) SDN BHD.

Ejen hartanah di pantau oleh badan berwajib iaitu Lembaga Penilaian, Pentaksir, Ejen Harta Tanah & Pengurusan Harta Malaysia (LLPEH). Bukan semua orang boleh menjadi ejen haratanah, mereka perlu menghadiri kursus & ada etika yang perlu dijaga.Untuk memastikan ejen itu berdaftar atau tidak, boleh semak di laman sesawang lppeh.gov.my

Selain itu, saya juga bertanggungjawab memelihara hak client, mengikut proses yang ditetapkan oleh Lembaga semasa menjual hartanah tuan-tuan dan puan-puan.saya juga akan membuat semakan harga pasaran bagi hartanah yang ingin dijual dan membuat saringan kelayakan pinjaman pembeli supaya tidak merugikan masa semua pihak.

 

Networking! Ini adalah salah satu aspek yang penting untuk memilih calon ejen hartanah anda. Berbekalkan pengalaman yang ada dalam industri ini, saya mempunyai team dikalangan ejen dari agensi lain, banker dan juga peguam yang berkaliber untuk sama-sama menjayakan misi menjual rumah tuan-tuan dan puan-puan.

 

Saya berharap dapat berjumpa tuan-tuan dan puan-puan bagi mejayakan misi menjual rumah tuan-tuan dan puan-puan